top of page
7985BE23-F877-4A43-ADA6-AAE763ACD1FA.jpeg

OVER

Onze kunstenaars en verzamelaars

Als een premium kunstgalerie in Hilversum, promoot en stelt Art Villa Gooi werk voor van tientallen hedendaagse kunstenaars. Ons werk bestaat onder meer uit het voorstellen van gevestigde en opkomende kunstenaars, naast de klassieke en wel gekende werken. Door een ruimte ter beschikking te stellen waarin ze hun recente werken kunnen tentoonstellen, waarderen de kunstenaars onze rol in het delen van hun creatieve ambities met een breder publiek. Kom langs en ontdek het met eigen ogen. Stap binnen in de weelderige wereld van Art Villa Gooi, waar kunst tot leven komt. Onze galerie biedt een exquise verzameling beeldhouwkunst, verbluffende schilderijen, meeslepende foto’s en betoverende glaskunst. Laat u onderdompelen in de rijkdom van creativiteit en verfijning terwijl u onze kunstwerken verkent. Onze villa, als toonbeeld van elegantie, biedt de perfecte omgeving om deze artistieke schatten te ontdekken. Een bezoek aan Art Villa Gooi is een uitnodiging om de wereld van kunst op een unieke en betoverende manier te ervaren.

GALERIE OWNER

gert_pp 2.JPG

GERT KIST

Gert Kist, een getalenteerde kunstfotograaf, heeft een opmerkelijke overgang gemaakt naar het eigenaarschap van een prachtige galerie in Hilversum, genaamd "Art Villa Gooi." Als kunstfotograaf heeft Kist jarenlang de wereld van de kunst verrijkt met zijn fotografische creaties. Nu heeft hij zijn passie voor kunst nog verder uitgebreid door een galerie te creëren waarin hij de schittering van kunstwerken tentoonstelt.

In "Art Villa Gooi" heeft Gert Kist een ruimte gecreëerd die kunstliefhebbers en bezoekers meeneemt op een boeiende reis door de wereld van kunst. Met zijn scherp oog voor detail en esthetiek heeft Kist een indrukwekkende kunstcollectie samengesteld die de diversiteit van kunstvormen viert, variërend van schilderkunst en beeldhouwkunst tot glaskunst en abstracte kunst.

Als galerie-eigenaar is Gert Kist toegewijd aan het ondersteunen en promoten van kunst en kunstenaars. "Art Villa Gooi" weerspiegelt zijn passie voor creativiteit en biedt kunstenaars een platform om hun talent en visie te delen met een breder publiek. De galerie is een ode aan kunst in al haar prachtige vormen, en Gert Kist is de drijvende kracht achter deze inspirerende kunstbestemming in Hilversum.

bottom of page